| | Mystic Falls Srednja Škola | |
|
| Author | Message |
|---|
Delena ♥ Your Best Friend is a Witch

Posts: 2237 Join date: 2010-04-25 Age: 19 Location: Mystic Falls ♡
 | Subject: Mystic Falls Srednja Škola Mon 02 Aug 2010, 3:29 pm | |
| Mystic Falls Srednja ŠkolaMystic Falls Srednja škola je velika javna srednja škola u Mystic Fallsu, Virginia. Osnovne informacije- Boje škole: cvena i crna. - Školski fudbalski tim: Timberwolves (navodno oni ne valjaju, ali osvojili su dražavno takmičenje pre par godina). - Deo Mystic Falls Školskog Distrikta LjudiSTUDENTI| Ime | Glumac/ica | Prvo pojavljivanje | | Elena Gilbert | Nina Dobrev | Pilot | | Stefan Salvatore | Paul Wesley | Pilot | | Jeremy Gilbert | Steven R. McQueen | Pilot | | Bonnie Bennett | Katerina Graham | Pilot | | Caroline Forbes | Candice Accola | Pilot | | Vicki Donovan | Kayla Ewell | Pilot | | Matt Donovan | Zach Roerig | Pilot | | Tyler Lockwood | Michael Trevino | Pilot | | Tiki | Brandi Coleman | You're Undead to Me (Spomenuta u Friday Night Bites) | | Kelly Beach | / | Pilot | | Miss. Yuan | / | Friday Night Bites | PROFESORI/OSOBLJE| Ime | Glumac/ica | Prvo pojavljivanje | Opis | | Alaric Saltzman | Matt Davis | History Repeating | Profesor Istorije | | William Tanner | Benjamin Ayres | Pilot | Profesor Istorije | | Mrs. Halpern | Maria Howell | History Repeating | Profesor Trigonometrije | | Mrs. Clarke | Marci T. House | Pilot | Sekretarica | OSOBE KOJE SU MATURIRALE| Ime | Glumac/ica | Prvo pojavljivanje | | Ben McKittrick | Sean Faris | Bloodlines | | Logan Fell | Chris Johnson | Family Ties | | Jenna Sommers | Sara Canning | Pilot | | Duke | Justin Smith | Fool Me Once | Lokacija snimanjaU Pilot epizodi, lokacija je bila Templeton Srednja Škola u Vancouver, British Columbia. Sve nadoknade nastupaju nakon što je Pilot snimljen u Walton Career Academy u Monroe, Georgia. Školsko fudbalsko igralište je zapravo West Walton Park's Legion Igralište u Loganville, Georgia. Scena za najviše interijera, poput onih koje su unutar učionica ili hodnika, su snimane na ograđenoj pozornici u gradskom području Atlanste. Školska sala za fizičko, gde se održava "Decenija Plesova", je zapravo Conyers Street Gym u Covington, Georgia. © The Vampire Diaries Serbia Zabranjeno kopiranje texta!Izvor |
|
 | |
Love's bite Invited in

Posts: 747 Join date: 2010-06-23 Age: 19 Location: The Vamp Bar and Grill
 | Subject: Re: Mystic Falls Srednja Škola Wed 04 Aug 2010, 2:16 am | |
| S obzirom da je grad mali ta shkola je ogromna. |
|
 | |
Elijah♥ Love Sucks

Posts: 4786 Join date: 2010-05-16 Age: 15 Location: Hogwarts
 | Subject: Re: Mystic Falls Srednja Škola Mon 16 Aug 2010, 1:12 am | |
| Svidja mi se skola  |
|
 | |
Zla_Sam Administrator

| Subject: Re: Mystic Falls Srednja Škola Tue 24 Aug 2010, 6:49 pm | |
| |
|
 | |
Mrs.Somerhalder First Bite

Posts: 1375 Join date: 2010-04-08 Age: 16 Location: In my happyland with Ian. ^^
 | Subject: Re: Mystic Falls Srednja Škola Tue 24 Aug 2010, 11:03 pm | |
| Haha.Majke mi. Kao da idu kad im se cefne. Btw skola je lepa i velika.Blago njima. |
|
 | |
♥qυєєη σƒ sнα∂σωѕ♥ Werewolf in Town

Posts: 2940 Join date: 2010-05-03 Age: 19 Location: Fell's Church
 | |
 | |
Endzi Klaus' Bloody Hybrid.

| Subject: Re: Mystic Falls Srednja Škola Wed 25 Aug 2010, 2:50 pm | |
| Primetila sam da nesto stalno praave neka okupljanja i zurke u seriji isto kao u GG |
|
 | |
fearless. You Are in Love With a Vampire

Posts: 1639 Join date: 2011-06-20 Age: 17 Location: New York ♥
 | Subject: Re: Mystic Falls Srednja Škola Wed 17 Aug 2011, 7:38 pm | |
| Idu u skolu samo kad su zurke. Hocu i ja tako. |
|
 | |
LostInWonderland Someone's New in Your World

| Subject: Re: Mystic Falls Srednja Škola Thu 18 Aug 2011, 1:42 am | |
| Obozavam njihovu skolu. Da, bilo bi lepo kada bi isli cesce u nju. XD
|
|
 | |
uckvondy Someone's New in Your World

Posts: 517 Join date: 2011-09-11 Age: 21 Location: evo me pred TV-om gledam reprizu TVD po ne znam koji put
 | Subject: Re: Mystic Falls Srednja Škola Thu 22 Sep 2011, 2:35 pm | |
| super su ovi podatci  |
|
 | |
*Jelna* At Mystic Grills

Posts: 166 Join date: 2012-01-02 Age: 16 Location: Lost Girl
 | Subject: Re: Mystic Falls Srednja Škola Sat 07 Jan 2012, 4:22 pm | |
| A-a baš mi see svidjaaaaaaaaaa skolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. kamo sreće da je i moja takvaaa. |
|
 | |
AnGel_Perroni At Mystic Grills

| Subject: Re: Mystic Falls Srednja Škola Sun 08 Jan 2012, 9:52 pm | |
| Imaju bash veliku srecu, idu u skolu kad pozele, nista ne uce osim o vampirima..xDD A skola im je prelepa :S |
|
 | |
| | Mystic Falls Srednja Škola | |
|