| | The Secret Circle - L.J.Smith | |
|
| Author | Message |
|---|
Trevino's lady First Bite

Posts: 1483 Join date: 2010-05-20 Age: 21 Location: In bed ... somewhere between Ian and Jensen *_*
 | Subject: The Secret Circle - L.J.Smith Fri Nov 05, 2010 9:45 pm | |
| Trenutno citam drugi deo ove trilogije! Apsolutno sam odusevljena knjigom i opsednuta sto mi se dugo nije desilo! Preporucujem svima da je procitaju. Sledece jeseni ce CW poceti da prikazuje seriju zasnovanu na ovoj knjizi! Verujem da ce biti fantasticna s obzirom da ce scenario pisati osobe koje rade i na TVD!  Download: 4shared.com 4shared.com/file/r7yWhSLa/Lisa_Jane_Smith_-_The_Secret_C.htm |
|
 | |
Wwinner Administrator

Posts: 7507 Join date: 2010-04-02 Age: 17 Location: in my own f*ckin Wonderland.
 | |
 | |

Posts: 1483 Join date: 2010-05-20 Age: 21 Location: In bed ... somewhere between Ian and Jensen *_*
 | Subject: Re: The Secret Circle - L.J.Smith Sat Nov 13, 2010 1:20 am | |
| Naravno  Radi se o vesticama. Stidljiva Cassie i njena majka se sele iz Kalifornije u Novi Salem, kako bi se brinuli o Cassie-noj baki. Cassie je bila protiv te odluke jer ne zeli da ostavi prijatelje i ne zeli da ode u novu sredinu, novu skolu… Lokalna srednja skola u koju se Cassie upisala je predvodjena veoma ekskluzivnom grupom koja se zove ‘The Club’ , ubrzo se saznaje da su zapravo svi pripadnici te grupeu stvari i vestice [i momci se zovu vesticama] ciji su preci preziveli Salem i pobegli i stvorili novi grad, u ovom slucaju - Novi Salem. Cassie ubrzo saznaje da je i ona delom vestica[polu-vestica, njen otac je bio smrtnik]. Ubrzo pocinje da otkriva svoje moci, postaje pripadnik grupe i tu zapravo prava prica pocinje! Ima puno akcije, dosta zanimljivih likova, zavera, misterije… I moram dodati da mi je omiljeni lik Faye ♥ she is a bitch xD lol |
|
 | |
Wwinner Administrator

Posts: 7507 Join date: 2010-04-02 Age: 17 Location: in my own f*ckin Wonderland.
 | Subject: Re: The Secret Circle - L.J.Smith Sat Nov 13, 2010 3:19 pm | |
| | Nina_Trevino wrote: | Naravno 
Radi se o vesticama. Stidljiva Cassie i njena majka se sele iz Kalifornije u Novi Salem, kako bi se brinuli o Cassie-noj baki. Cassie je bila protiv te odluke jer ne zeli da ostavi prijatelje i ne zeli da ode u novu sredinu, novu skolu… Lokalna srednja skola u koju se Cassie upisala je predvodjena veoma ekskluzivnom grupom koja se zove ‘The Club’ , ubrzo se saznaje da su zapravo svi pripadnici te grupeu stvari i vestice [i momci se zovu vesticama] ciji su preci preziveli Salem i pobegli i stvorili novi grad, u ovom slucaju - Novi Salem. Cassie ubrzo saznaje da je i ona delom vestica[polu-vestica, njen otac je bio smrtnik]. Ubrzo pocinje da otkriva svoje moci, postaje pripadnik grupe i tu zapravo prava prica pocinje! Ima puno akcije, dosta zanimljivih likova, zavera, misterije…
I moram dodati da mi je omiljeni lik Faye ♥ she is a bitch xD lol |
jaooo hvalaaa tiii ^^ kad zavrsiiim sa citanjem ove knjige koju sad ciiitam, pocecu ovee ♥_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _CHRIS PINE ♥ In the arms of the ocean, so sweet and so cold, and all this devotion I never knew at all, and the crashes are Heaven, for a sinner released, and the arms of the ocean, deliver me.~ |
|
 | |
♥_Vampire_in_love_♥ You Are in Love With a Vampire

Posts: 1672 Join date: 2010-11-22 Age: 15 Location: Eenie, Meenie, Miney... with Damon ;)
 | Subject: Re: The Secret Circle - L.J.Smith Wed Mar 02, 2011 2:27 pm | |
| Planiram da ih pročitam, sviđa mi se tematika i vještice ♥♥♥ |
|
 | |

| |
 | |
Little J Invited in

| Subject: Re: The Secret Circle - L.J.Smith Wed Mar 02, 2011 8:21 pm | |
| Download link ne radi.  Svidja mi se ovo malo sto sam procitala.  Volim vestice <3 |
|
 | |
Damon<3Elena Dear Diary ...

Posts: 372 Join date: 2010-06-14 Age: 16 Location: With Logan Lerman
 | Subject: Re: The Secret Circle - L.J.Smith Sat Apr 16, 2011 4:49 pm | |
| http://chomikuj.pl/NightWorld/English+Books/*7eThe+Secret+Circle/-2-/Lisa+Jane+Smith+-+Secret+Circle+02+-+The+Captive,336127836.pdf Eto, imate tu sve tri knjige, i jos neke Lisine knjige..  |
|
 | |
Mαяi♥ First Bite

| Subject: Re: The Secret Circle - L.J.Smith Sat Apr 16, 2011 5:49 pm | |
| Zvuci zanimljivo !  To mi je sada prvo na listi knjiga za citanje...samo da jos nadjem vremena -.- |
|
 | |
♥_Vampire_in_love_♥ You Are in Love With a Vampire

Posts: 1672 Join date: 2010-11-22 Age: 15 Location: Eenie, Meenie, Miney... with Damon ;)
 | Subject: Re: The Secret Circle - L.J.Smith Mon Jun 06, 2011 7:02 pm | |
| Pročitala sam prvu i krenula sa drugom..Faye mi je najdraža..tako je premoćna ovi su ostali svi nekako fini xD |
|
 | |
Mehurić You Are in Love With a Vampire

Posts: 1861 Join date: 2010-05-13 Age: 98 Location: Gde reči gube snagu,nestaju... Iznad vremena.. Gde se dodiruju san i java, iznad početka i kraja...
 | Subject: Re: The Secret Circle - L.J.Smith Sat Jan 07, 2012 10:11 pm | |
| Ček ček - se spominje Kasin brat/sestra u knjizi? |
|
 | |
катерина петрова ~ At Mystic Grills

Posts: 123 Join date: 2012-01-17 Age: 15 Location: In Nathan's arms.
 | Subject: Re: The Secret Circle - L.J.Smith Fri Jan 20, 2012 8:42 pm | |
| Ja gledam seriju a nameravam da počnem sa čitanjem knjiga.  |
|
 | |
| | The Secret Circle - L.J.Smith | |
|