HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 

Serijal ''Kupoholičarka'' - Sofi Kinsela.

View previous topic View next topic Go down 
Goto page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Zla_Sam
Administrator
Administrator

PostSubject: Serijal ''Kupoholičarka'' - Sofi Kinsela.   Thu 03 Jun 2010, 7:53 pm

Da li ste čitali ?

Rebeka Blumvud je upravo postala gola k`o crkveni miš.
Ali nikada nije bila bolje obučena...

Upoznajte Rebeku Blumvud. Ona je novinar. Posao joj je da savetuje druge kako da upravljaju svojim novcem.
Slobodno vreme provodi u... kupovini.

Ona živi u luksuznom stanu u otmenoj četvrti Londona, druži se sa džet-setom, a ormar joj je krcat krpicama koje je jednostavno neophodno imati ove sezone. Jedina nevolja je što ona sebi sve ovo ne može da priušti – zapravo ništa od svega. Ona pokušava da prestane da troši, pokušava da zaradi više novca. Ali ništa od toga ne polazi joj za rukom. Jedina uteha koja joj preostaje jeste da kupi sebi nešto... ma samo neku sitnicu...

Napokon pojavljuje se priča do koje je Rebeki stalo i njen članak sa naslovne strane uzrokuje lanac događaja koji će joj promeniti život – i živote onih oko nje – zauvek.

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

"We can't giggle, it's a crime scene!"
Back to top Go down
http://willyoudothisforme.tumblr.com/
Angi93
First Bite
First Bite

PostSubject: Re: Serijal ''Kupoholičarka'' - Sofi Kinsela.   Wed 16 Jun 2010, 2:45 pm

Planiram da procitam
Back to top Go down
http://rbdandtvd.nstars.org
Damon<3Elena
Dear Diary ...
Dear Diary ...

PostSubject: Re: Serijal ''Kupoholičarka'' - Sofi Kinsela.   Sun 20 Jun 2010, 1:54 pm

Citala... Like it Smile
Back to top Go down
Nathan's girl.
Administrator
Administrator

PostSubject: Re: Serijal ''Kupoholičarka'' - Sofi Kinsela.   Tue 22 Jun 2010, 1:32 pm

Citala sam.
Okej su ali su me na kraju knjige baas smorile xD

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

One Tree Hill ♥
Back to top Go down
http://thevampdiaries.niceboard.net
Twin.flames
Seeing Ghosts Of Your Past.
Seeing Ghosts Of Your Past.

PostSubject: Re: Serijal ''Kupoholičarka'' - Sofi Kinsela.   Tue 22 Jun 2010, 1:47 pm

Nisam citala "Kupoholicarku i bebu"
Sve ostale jesam. I ok su knjige, opustene Smile Citala sam i bolje, ali mi se svidjaju i ove. Mada kao sto kaze Jovana na kraju je bilo dosadno. Sve se samo ponavljalo, ona je opsednuta sopingom, bla, bla, opet se uvali u g.... i na kraju svi joj oproste xD
Back to top Go down
http://once-upon-a-time-in-storybrooke.tumblr.com/
Damon<3Elena
Dear Diary ...
Dear Diary ...

PostSubject: Re: Serijal ''Kupoholičarka'' - Sofi Kinsela.   Wed 23 Jun 2010, 12:46 pm

Bite.me.Damon wrote:

Sve se samo ponavljalo, ona je opsednuta sopingom, bla, bla, opet se uvali u g.... i na kraju svi joj oproste xD

Apsolutno se slazem xD
Back to top Go down
čimni_kejk
Administrator
Administrator

PostSubject: Re: Serijal ''Kupoholičarka'' - Sofi Kinsela.   Wed 23 Jun 2010, 6:57 pm

Par puta čak xD
Volim ovaj serijal, kao i sve Kinseline knjige, nekako me opuštaju.
A i Kupoholičarka uopšte nije loša, mene je vuklo da saznam šta će biti sa Lukom *-* xD on mi je najbolji u svemu xD
Back to top Go down
ILoveVampires
Someone's New in Your World
Someone's New in Your World

PostSubject: Re: Serijal ''Kupoholičarka'' - Sofi Kinsela.   Tue 13 Jul 2010, 9:45 pm

procitala prvu i smorila se jer u celoj knjizi samo kupuje i trosi pare i tako svaka recenica...razumem kao kupoholicarka, ali je malo preterano....:S
Back to top Go down
.Samantha.Jones.
At Mystic Grills
At Mystic Grills

PostSubject: Re: Serijal ''Kupoholičarka'' - Sofi Kinsela.   Wed 18 Aug 2010, 12:03 am

Pročitala sam ceo serijal više puta. I msm da se ne vrti cela knjiga samo o trošenju para. Zabavna je i opušta me. Mada sam verovatno subjektivna, kao još jedna kupoholičarka ,)
Back to top Go down
Wwinner
Administrator
Administrator

PostSubject: Re: Serijal ''Kupoholičarka'' - Sofi Kinsela.   Thu 23 Dec 2010, 10:24 pm

procitala samo prvi deo. ok je xD

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

CHRIS PINE

In the arms of the ocean, so sweet and so cold, and all this devotion I never knew at all,
and the crashes are Heaven, for a sinner released, and the arms of the ocean, deliver me.~

Back to top Go down
I.Love.You
Compelled
Compelled

PostSubject: Re: Serijal ''Kupoholičarka'' - Sofi Kinsela.   Thu 23 Dec 2010, 10:50 pm

Ja sam pogledala film samo, a posle sam htela da pocnem knjige, ali nije mi se dalo.xD
Mozda i pocnem, jer sam citala druge Kinseline knjige, i bile su odlicne. Npr: ''Secas me se?'' i ''Bogomdana domacica''. Smile

Uzecu jednom da procitam ceo serijal. Mozda xD
Back to top Go down
Mαяi♥
First Bite
First Bite

PostSubject: Re: Serijal ''Kupoholičarka'' - Sofi Kinsela.   Sun 06 Feb 2011, 3:37 pm

Citala sam sve sem "Kupoholicarke u inostranstvu". sve su super Smile
Dobre su knjige za opustanje i smeh Smile
Ko hoce nesto lagano da cita, preporucujem mu ovo Wink
Back to top Go down
phoenix00
Invited in
Invited in

PostSubject: Re: Serijal ''Kupoholičarka'' - Sofi Kinsela.   Sun 13 Mar 2011, 6:27 pm

Jedan od mojih omiljenih serijala. Baš mi odgovara stil pisanja Kinsele. Obožavam Kupoholičarku ali i Bogomdanu domaćicu. Very Happy Planiram da čitam ponovo kada kupim još Kupoholičarku i sestru, Kupoholičarku i bebu i Mini kupoholičarku.
Back to top Go down
Mehurić
You Are in Love With a Vampire

Location: Gde reči gube snagu,nestaju... Iznad vremena.. Gde se dodiruju san i java, iznad početka i kraja...

PostSubject: Re: Serijal ''Kupoholičarka'' - Sofi Kinsela.   Mon 23 May 2011, 9:27 am

Knjige su kul,Luk,ah.Čitala sma samo prva 3 dela i oduševila me je knjiga,ali smatram da tek ako se pročita ceo serijal knjiga može da ostavi neki utisak.
Back to top Go down
fearless.

PostSubject: Re: Serijal ''Kupoholičarka'' - Sofi Kinsela.   Sat 06 Aug 2011, 7:21 pm

Volim Sofi Kinselu. Nasmeje me do suza. Very Happy
Procitala sam samo 1. knjigu jer nikako ne mogu da nadjem 2. u biblioteci. Very Happy
Back to top Go down

Serijal ''Kupoholičarka'' - Sofi Kinsela.

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Goto page : 1, 2  Next

Similar topics

-
» Serijal ''Kupoholičarka'' - Sofi Kinsela.
» Sećaš me se? - Sofi Kinsela
» Serijal "Dobri tipovi, loši tripovi" - Keti Hopkins.
» Buffy The Vampire Slayer
» Omiljene knjige